Menu

Onze eigen worstmakerij

De kunst van worst maken...

...is voor ons een tweede natuur. Elke dag weer komen de lekkerste geuren uit onze eigen worstmakerij!

Unieke recepturen

Alle producten van Vlees van Gilles worden gemaakt volgens authentieke recepturen. Daarnaast gebruiken we in onze worstmakerij alleen kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en roken we nog op echt hout. Vlees van Gilles maakt het verschil als het aankomt op smaak!

Benieuwd hoe onze worstmakerij eruit ziet? Kom langs in Schagen om een kijkje te nemen. Maak een afspraak.

Consument komt terug voor Vlees van Gilles

We zijn altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo kunnen we onze klanten (slagerijen) voorzien van onderscheidende producten. Het assortiment van Vlees van Gilles bestaat uit producten waar klanten voor terugkomen. Zoals onze beroemde ossenworst!

Herkomst

Een heerlijk stukje worst begint bij een goed leven. Onze dieren krijgen gevarieerd voedsel, hebben voldoende stalruimte en zijn altijd met respect behandeld. Wij geloven in onze producten en de kwaliteit die we bieden, daar willen we ook niet ingewikkeld over doen. Lees meer over de herkomst van onze producten

Hybride producten

Momenteel zijn we in onze worstmakerij ook bezig met het ontwikkelen van een ‘hybride worst’. Deze worst bestaat voor vijftig procent uit vlees en vijftig procent uit rode linzen, champignons en rode bieten. Heb je interesse in dit product en het proces? Neem dan contact met ons op.

Vlees van Gilles producten kopen?

Onze producten worden exclusief verkocht bij ambachtelijke slagerijen. Bekijk onze verkooppunten om te kijken of jouw favoriete slager Vlees van Gilles verkoopt & vraag ernaar in de slagerij.