Menu

Onze Ossenworst
eindeloze mogelijkheden...

Dikke plakken


Inspiratie voor recepten met onze ossenworst. Hebben we wel, maar favoriet is toch gewoon de lekkere dikke plak voor op toast of op brood...

Borrelhap


Okay, als borrelhap is ook gewoon een dikke plak. Maar het is echt lekker! Vul aan met Amsterdamse uitjes en je hebt toch weer iets anders.

Magere hamburger


De lekkerste magere hamburger maak je van gerookte ossenworst. Even bakken & combineer op een bolletje van de bakker met wat rucola en een plak Alkmaarse oude kaas.

Als basis voor steak tartaar

toevoegen aan 500 gram gerookte ossenworst:


  • 50 gram fijn gesnipperde sjalot
  • 50 gram kappertjes
  • 50 gram cornichons (kleine augurken)
  • 1 el fijne bieslookringen
  • 1 el fijn gesneden bladpeterselie
  • 2 el dijon mosterd
  • 3 el tomatenketchup
  • 3 el mayonaise
  • Tabasco naar smaak
  • Worchestersaus
  • Peper naar smaak

Voor opmaak 6 eidooiers van kakelverse eieren.