Menu

Wat maakt ons vlees zoveel beter?

Supervers kwaliteitsvlees


Ons bedrijf huisvest een slachterij, een grossierderij én een worstenmakerij. Een groot pluspunt hiervan is dat wij garant staan voor een supervers kwaliteitsproduct.

Gezonde dieren


Onze dieren worden in optimale leefomstandigheden groot gebracht. Ze krijgen gevarieerd en voedsel en hebben voldoende stalruimte. Afhankelijk van het seizoen lopen ze in de wei of liggen ze binnen op een dik pak stro.

Eigen selectie


Al ons vlees wordt gecheckt door Gilles van Dalen zelf. Wekelijks wordt er 1000 km gereden om boeren te bezoeken en vee te inspecteren.

Lees meer: 3 regels voor het selecteren van vee

Roken op hout


De basis voor een goeie worst of een lekkere ham is natuurlijk het vlees. Daarnaast worden de verschillende worst- en hamsoorten worden bij ons nog op echt hout gerookt. Dat proef je zeer zeker.

Neem een kijkje achter de schermen

Een goed stuk vlees begint bij een goed leven. Onze dieren krijgen gevarieerd voedsel, hebben voldoende stalruimte en zijn altijd met respect behandeld. Van boer tot slager: we kennen iedereen persoonlijk. Wij geloven in onze producten en de kwaliteit die we bieden, daar willen we ook niet ingewikkeld over doen.

Waar koop je Vlees van Gilles

Ons vlees wordt bij meer dan 65 slagers verkocht. Bekijk onze verkooppunten om te kijken of jouw favoriete slager Vlees van Gilles verkoopt & vraag ernaar in de slagerij.

Bekijk verkooppunten